Opinie - strona 24

Opinie
Dodano: 27-05-2021
Przez: Maksymilian
Ocena:
Komentarz:
Bardzo polecam ❤️ Banery piękne tak samo wizytówki dwu stronne. Żadnych błędów.

Dodano: 27-05-2021
Przez: Adam Pycia
Ocena:
Komentarz:
Jakość elegancka, szybka realizacja :) polecam :)

Dodano: 24-05-2021
Przez: Marcin Mielniczuk
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki bardzo ładne, wykonanie staranne polecam zdecydowanie

Dodano: 23-05-2021
Przez: Anna Z.
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki bardzo ładne, jakość super, nawet w wersji standardowej, wykonanie błyskawiczne, POLECAM!!!

Dodano: 23-05-2021
Przez: Elmar
Ocena:
Komentarz:
Dobra jakość papieru i wykonania. Bardzo szybka obsługa. Polecam!

Dodano: 22-05-2021
Przez: Iza
Ocena:
Komentarz:
Super , wizytówki piękne, grafika bez żadnych uwag, a do tego super niespodzianka. Gorąco polecam

Dodano: 19-05-2021
Przez: Anna Tomaszewicz
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie, dokładnie wykonane założenia. Bardzo dziękuję i polecam.

Dodano: 15-05-2021
Przez: Justyna Łagosz
Ocena:
Komentarz:
Mega jakość, grafika piękna wyrazista nie mam żadnych zastrzeżeń a realizacja błyskawiczna. Polecam z całego serca ❤️

Dodano: 15-05-2021
Przez: Natalia
Ocena:
Komentarz:
Etap tworzenia wizytówki poszedł bardzo sprawnie. Skorzystałam z jednego z dostępnych wzorów. Sam proces drukowania i wysyłki bardzo szybki i sprawny. Finalnie jestem bardzo zadowolona :)

Dodano: 15-05-2021
Przez: Rafał Urbański
Ocena:
Komentarz:
Bardzo dobra fachowa obsługa, produkt bardzo dobrej jakości. Polecam Netprint i następnym razem też skorzystam z waszych usług.

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny