Opinie - strona 24

Opinie
Dodano: 31-10-2021
Przez: Mariia Behmet
Ocena:
Komentarz:
Bardzo profesjonalna obsługa. Wizytówki wysokiej jakości, ekspresowa przesyłka, a cena bardzo rozsądna! Firma godna zaufania! Dziękuję za Waszą pracę! Serdecznie polecam!

Dodano: 30-10-2021
Przez: Przemek Chruszczyk
Ocena:
Komentarz:
Z zamówieniem wszystko ok, szybka i profesjonalna tranzakcja :)

Dodano: 29-10-2021
Przez: Piotr
Ocena:
Komentarz:
Super wykonanie W rozsądnej cenie. Polecam

Dodano: 28-10-2021
Przez: Ireneusz Piekorz
Ocena:
Komentarz:
Dobre wykonanie ,szybko i sprawnie

Dodano: 28-10-2021
Przez: Zbigniew Okrajni
Ocena:
Komentarz:
Szybkie wykonanie zamówionych materiałów. Szybka dostawa. Usługa najwyższej jakości. Polecam usługi jak i produkty .

Dodano: 25-10-2021
Przez: AZ-LAB STUDIO Trokowski Kazimierz
Ocena:
Komentarz:
Bardzo dobry kontakt. Możliwość korekty po wysłaniu projektu. Szybki termin realizacji. Przystępna cena. Polecam.

Dodano: 23-10-2021
Przez: Dariusz Rębisz
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja. Wizytówka perfekcyjnie wykonana, kolor, papier. Szablon projektu intuicyjny. Polecam.

Dodano: 21-10-2021
Przez: Ewa
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Polecam

Dodano: 16-10-2021
Przez: Maciej Nowak
Ocena:
Komentarz:
Zdziwiła mnie błyskawiczna realizacja.. wszystko zgodne z zamówieniem... POLECAM..

Dodano: 16-10-2021
Przez: Marek Czaplicki
Ocena:
Komentarz:
Bardzo dobry kontakt. Możliwość korekty po wysłaniu projektu. Szybki termin realizacji. Przystępna cena. Polecam.

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny