Opinie

OPINIE
Dodano: 18-10-2018
Przez: MIDWIFE SERVICE
Ocena:
Komentarz:
Szybko profezjonal ie ,polecam

Dodano: 15-10-2018
Przez: Emilia
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki dokładnie takie jak na projekcie, dobrej jakości papier i druk. Wysłane tak szybko, że aż nie wierzyłam :) Polecam z przyjemnością

Dodano: 15-10-2018
Przez: Robert
Ocena:
Komentarz:
Szybko i sprawnie. Najładniejsze wizytówki jakie dotąd miała moja firma. Z wielką przyjemnością mogę każdemu polecić.

Dodano: 13-10-2018
Przez: Katarzyna Gadomska
Ocena:
Komentarz:
Zawsze szybko i sprawnie. Najładniejsze wizytówki jakie dotąd miała moja firma. Z wielką przyjemnością mogę każdemu polecić.

Dodano: 13-10-2018
Przez: Sławek
Ocena:
Komentarz:
Tak jak poprzednicy... Pełna profeska, ekspresowa realizacja, miły kontakt - zyskali stałego klienta.

Dodano: 11-10-2018
Przez: Wioletta Więckowska
Ocena:
Komentarz:
Szybko i profesjonalnie, będę korzystała w przyszłości z pewnością.

Dodano: 10-10-2018
Przez: Beata Kuś
Ocena:
Komentarz:
Z przyjemnością wystawiam tę opinię. Szybka realizacja, miła obsługa, pomoc w projekcie, jakość, profesjonalizm i zadowolenie klienta. Polecam !!!

Dodano: 09-10-2018
Przez: Łukasz Sojka
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja, jakość wizytówek ok, pełen profesjonalizm. Jaki biznes byłby prosty jakby inne firmy gwarantowały taką jakość obsługi

Dodano: 08-10-2018
Przez: Kamil Szczepaniak
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja. Super wykonanie. Polecam

Dodano: 07-10-2018
Przez: Radosław Małko
Ocena:
Komentarz:
Profesjonalizm, to za mało. Błyskawiczna realizacja i wysyłka. Kontakt do korekty na najwyższym poziomie

DODAJ OPINIE
Twój adres emial nie będzie widoczny