Opinie

Opinie
Dodano: 27-11-2023
Przez: Jakub
Ocena:
Komentarz:
Bardzo dobrej jakości papier. Wydruk jak na projekcie. Szybka realizacja.

Dodano: 26-11-2023
Przez: Augustyn Deren
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja, bardzo dobra jakość. Polecam. Sam na pewno będę zamawiał kolejne produkty

Dodano: 26-11-2023
Przez: womili
Ocena:
Komentarz:
super wizytówki ,świetna jakość kosmicznie szybka realizacja ( mniej niż 24 godziny). Szczerze polecam

Dodano: 25-11-2023
Przez: Edyta Mąka
Ocena:
Komentarz:
Z wielką przyjemnością wystawiam ocenę,mile zaskoczyła mnie szybkość realizacji,zamówione wizytówki miałem na drugi dzień tj. Dbałość o klienta. Jakość zamówionych wizytówek doskonała, z całą pewnością będę zamawiał kolejne wydruki Dziękuje pozdrowiam

Dodano: 25-11-2023
Przez: Marzenna Seweryn-Zelić
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolona z wykonania zamówionych wizytówek. Nie tylko jest pełna zgodność kolorów, ale także i wysokiej jakości wykonanie. To są najlepiej wykonane wizytówek, w porównaniu z innymi firmami, jakie do tej pory zamawiałam. Kolejne wizytówki będę tylko zamawiać w Netprint.

Dodano: 23-11-2023
Przez: Beata Kuźma
Ocena:
Komentarz:
Świetna jakość produktu . Wszystko zgodne z zamówieniem. Zamawiałam już wizytówki, ulotki a teraz ponawiam zamówienie ulotek.

Dodano: 18-11-2023
Przez: Melisa
Ocena:
Komentarz:
Świetna jakość. Zamawiałam już kilka produktów i na pewno wrócę jeżeli będę potrzebowała kolejnych produktów. Szybki kontakt, konkurencyjne ceny, polecam z czystym sumieniem.

Dodano: 16-11-2023
Przez: Joanna
Ocena:
Komentarz:
Wszystko zgodne z zamówieniem. Wizytówki bardzo dobrej jakości. Polecam.

Dodano: 16-11-2023
Przez: Marlena Zielińska
Ocena:
Komentarz:
Super efekt i produkt. Bardzo szybka realizacja. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam:)

Dodano: 12-11-2023
Przez: Mateusz Musiał
Ocena:
Komentarz:
Produkt super.Spełnił moje oczekiwanie.Polecam.

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny