Opinie - strona 37

Opinie
Dodano: 21-05-2020
Przez: Kinga Sołtys
Ocena:
Komentarz:
Super wspólpraca, przed realizacja wysyłany jest projekt do zaakceptowania, pełen profesjonalizm, pozdrawiam

Dodano: 18-05-2020
Przez: Kamila Kaczmarczyk
Ocena:
Komentarz:
Super. Wizytówki tak szybko zrobione, że byłam w szoku. Dobrze zapakowane do przesyłki. Po prostu idealne. Cena też super.

Dodano: 18-05-2020
Przez: Michał Tarnowski
Ocena:
Komentarz:
Termin realizacji krótki, obsługa na wysokim poziomie, zdecydowanie polecam.

Dodano: 18-05-2020
Przez: Aneta Chojnacka
Ocena:
Komentarz:
wielkim plusem jest możliwość samodzielnego zaprojektowania wizytówki; pozwala na to jasny i intuicyjny program; kolejny plus to wyjaśnienie czego mogę oczekiwać, jeśli wybiorę takie, a nie inne wykończenie; szybkość realizacji ma tutaj niebagatelne znaczenie. Uważam, że jesteście bezkonkurencyjni w szybkości realizacji zamówień. Jakość i szybkość to Wasze atuty i z pewnością do Was wrócę. Polecam i pozdrawiam,

Dodano: 17-05-2020
Przez: Daniel Brzezinski
Ocena:
Komentarz:
Pełen profesjonalizm gorąco polecam

Dodano: 15-05-2020
Przez: Dariusz N.
Ocena:
Komentarz:
PROJEKT NA PAPIERZE WYGLĄDA JESZCE LEPIEJ NIŻ NA EKRANIE. SUPER EXPRESOWA WYSYŁKA! ZAWSZE BĘDĘ KORZYSTAŁ Z USŁUG TEJ FIRMY! :)

Dodano: 11-05-2020
Przez: Adrian
Ocena:
Komentarz:
Bardzo dobry projekt jak i jego wykonanie. Polecam.

Dodano: 11-05-2020
Przez: Piotrek
Ocena:
Komentarz:
Błyskawiczna realizacja Wizytówki dokładnie takie jak zamówione Brawo

Dodano: 10-05-2020
Przez: Jan Krzemiński
Ocena:
Komentarz:
Całe zamówienie zrealizowane w bardzo krótkim terminie . Jakość zamówienia bardzo dobra . Polecam Firmę .

Dodano: 10-05-2020
Przez: Ania Ś.
Ocena:
Komentarz:
Profesjonalizm. Wizytówki bardzo dobre jakościowe. Mega szybka wysyłka. Polecam

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny