Opinie

OPINIE
Dodano: 30-03-2017
Przez: Hubert Koncki
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki wyszły super. Polecam najdroższe wykończenie. Są delikatne jak mysia :) Szybka wysyłka, wszystko super. POLECAM

Dodano: 28-03-2017
Przez: Kamil Szewczyk
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki wysokiej jakości, wydruk zgodny ze zleconym projektem. Polecam innym i na pewno sam tu jeszcze będę powracał.

Dodano: 26-03-2017
Przez: Karolina
Ocena:
Komentarz:
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Dziękuję, pozdrawiam i polecam :)

Dodano: 25-03-2017
Przez: Aga
Ocena:
Komentarz:
Super obsługa , bardzo sprawna odpowiedz i wykonanie zlecenia .polecam

Dodano: 25-03-2017
Przez: Maciej Skibiński
Ocena:
Komentarz:
Realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!

Dodano: 25-03-2017
Przez: Marek K
Ocena:
Komentarz:
Profesjonalnie, szybko, bardzo miły kontakt. Na pewno skorzystam w przyszłości, oczywiście POLECAM !!!

Dodano: 24-03-2017
Przez: Dominika Koziol
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja zamówienia a wizytówki świetne

Dodano: 21-03-2017
Przez: Adam
Ocena:
Komentarz:
Profesjonalnie, szybko, bardzo miły kontakt. Na pewno skorzystam w przyszłości, oczywiście POLECAM !!!

Dodano: 20-03-2017
Przez: Martyna Galas
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja i wszystko tak jak być powinno . Polecam i na pewno skorzystam jeszcze raz chętnie z tej firmy

Dodano: 19-03-2017
Przez: Aldona
Ocena:
Komentarz:
Szybko,sprawnie, wizytówki spełniły moje oczekiwania. Żadnych problemów, szczerze polecam. Niewątpliwie skorzystam w przyszłości.

DODAJ OPINIE
Twój adres emial nie będzie widoczny