Opinie - strona 43

Opinie
Dodano: 21-10-2018
Przez: Fundacja Clark
Ocena:
Komentarz:
pełna profesja - nasz Fundacja poleca współpracę z firmą Netprint

Dodano: 21-10-2018
Przez: Jolanta Szatan
Ocena:
Komentarz:
Perfekcja :)

Dodano: 19-10-2018
Przez: Błażej
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolony, szybko, ładnie i tanio. Gorąco polecam

Dodano: 19-10-2018
Przez: Małgorzata Kowalska
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolona, wizytówki idealne, wysłane bardzo szybko. Polecam wszystkim chętnym.

Dodano: 18-10-2018
Przez: Aneta Poss
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolona, cena super:), szybka dostawa:). Polecam, ja na 100% skorzystam jeszcze nie jeden raz:)

Dodano: 18-10-2018
Przez: Fundacja CLARK
Ocena:
Komentarz:
wow błyskawicznie - aż miło jest współpracować z taką firmą wizytówki - takie same jak na zleceniu - roll -up zrobiony tez bardzo szybko - tylko warte polecenia dla wszystkich

Dodano: 18-10-2018
Przez: MIDWIFE SERVICE
Ocena:
Komentarz:
Szybko profezjonal ie ,polecam

Dodano: 15-10-2018
Przez: Emilia
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki dokładnie takie jak na projekcie, dobrej jakości papier i druk. Wysłane tak szybko, że aż nie wierzyłam :) Polecam z przyjemnością

Dodano: 15-10-2018
Przez: Robert
Ocena:
Komentarz:
Szybko i sprawnie. Najładniejsze wizytówki jakie dotąd miała moja firma. Z wielką przyjemnością mogę każdemu polecić.

Dodano: 13-10-2018
Przez: Katarzyna Gadomska
Ocena:
Komentarz:
Zawsze szybko i sprawnie. Najładniejsze wizytówki jakie dotąd miała moja firma. Z wielką przyjemnością mogę każdemu polecić.

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny