Opinie - strona 50

Opinie
Dodano: 10-05-2020
Przez: Jan Krzemiński
Ocena:
Komentarz:
Całe zamówienie zrealizowane w bardzo krótkim terminie . Jakość zamówienia bardzo dobra . Polecam Firmę .

Dodano: 10-05-2020
Przez: Ania Ś.
Ocena:
Komentarz:
Profesjonalizm. Wizytówki bardzo dobre jakościowe. Mega szybka wysyłka. Polecam

Dodano: 10-05-2020
Przez: e-kreatywni.pl
Ocena:
Komentarz:
Polecam, zamawiam już 4 raz i będę zamawiał dalej.

Dodano: 09-05-2020
Przez: Marta Samborska-Brondel
Ocena:
Komentarz:
Wspaniała obsługa. Poprawki zgodnie z sugestiami. Ekspresowa wysyłka w dniu wydruku. Na drugi dzień miałam je u siebie. Polecam z czystym sumieniem. Z pewnością skorzystam ponownie.

Dodano: 08-05-2020
Przez: Marek Dubik
Ocena:
Komentarz:
Wszystko zgodnie z projektem szybki czas realizacji. Polecam

Dodano: 07-05-2020
Przez: Natalia
Ocena:
Komentarz:
Rewelacja! Zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie! Obsługa bardzo pomocna, zwłaszcza kiedy wyśle się nie tą wersję do druku, co trzeba ;) Wizytówki dobrej jakości, wszystko wygląda tak samo jak na projekcie. Gorąco polecam!

Dodano: 07-05-2020
Przez: Michał Wilk
Ocena:
Komentarz:
Bardzo polecam, bardzo fajny i prosty kreator wizytówek, dobre ceny i szybka realizacja. Jakość też bardzo dobra.

Dodano: 07-05-2020
Przez: Agnieszka Biernacka
Ocena:
Komentarz:
Jestem BARDZO zadowolona. Szybko. Duży, ciekawy wybór grafik. Tak mi się spodobały wizytówki i firma, że z samego rana zaczęłam szukać baneru, niestety mojej grafiki nie ma do wyboru ;(

Dodano: 04-05-2020
Przez: Magda M.
Ocena:
Komentarz:
Pierwszy raz w wizytówkach zamówionych przez mail, podoba mi się wszystko. Do projektu nie miałam żadnym poprawek, a w innych firmach gdzie zamawiałam poprzednio miałam ich masę i wciąż to nie było to. Tu było, od razu. Wykonanie również super i bardzo szybko. Z przyjemnością polecam.

Dodano: 01-05-2020
Przez: Damian laska
Ocena:
Komentarz:
Wszystko wrecz cudownie!

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny