Uwaga
Informujemy, że pomimo sytuacji związanej z koronawirusem realizacja zamówień przebiega normalnie Czytaj więcej

Opinie - strona 67

Opinie
Dodano: 03-12-2018
Przez: Mateusz Ł
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki wykonane bardzo starannie. Szybki czas realizacji- zamówienie złożone w piątek dostarczono mi już w poniedziałek ;) duży plus za wiele nowoczesnych szablonów, można wybrać coś dla siebie ;) polecam!

Dodano: 03-12-2018
Przez: Marlena Jesionowska
Ocena:
Komentarz:
Profesjonalnie, szybko z dbałością o potrzeby klienta. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Polecam !

Dodano: 02-12-2018
Przez: Michał Resner
Ocena:
Komentarz:
Super wykonanie, szybka wysyłka, polecam w 100% ;)

Dodano: 02-12-2018
Przez: Ania
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki piękne, realizacja express POLECAM.

Dodano: 02-12-2018
Przez: Miłosz Matyjasek
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja, a jakość wydruku jest bez zarzutów.

Dodano: 01-12-2018
Przez: Agnieszka Zalewska
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki wykonane dobrze polecam

Dodano: 30-11-2018
Przez: Mateusz
Ocena:
Komentarz:
Pięknie i na czas !!!!

Dodano: 30-11-2018
Przez: Agata
Ocena:
Komentarz:
Pięknie wykonane wizytówki, zamknięte w ładnych opakowaniach. Do tego ekspresowa realizacja i wysyłka! Polecam :)

Dodano: 29-11-2018
Przez: MALWINA GOLIAN
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki, które zamówiłam są wykonane z największą starannością. Wysoka jakość, staranność i po prostu pełen profesjonalizm. Dziękuję również za błyskawiczną realizację zamówienia. Będę Państwa polecać każdemu.

Dodano: 29-11-2018
Przez: Sarbo
Ocena:
Komentarz:
Super usługa prosta łatwa i przyjemna, jeśli twój projekt jest nie dopracowany netprint zasugeruje ci porawkę

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny