Opinie

OPINIE
Dodano: 22-06-2018
Przez: Agnieszka
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja projektu i super jakość- wersja premium mat. Kolory też bardzo ładne, na pewno jeszcze skorzystam i będę polecać :)

Dodano: 22-06-2018
Przez: Piotr
Ocena:
Komentarz:
Realizacja ekspresowa. Wizytówki idealne :) Firma godna polecenia. Na pewno skorzystam w przyszłości z Waszej oferty.

Dodano: 21-06-2018
Przez: Olga
Ocena:
Komentarz:
Ekspresowa wysyłka, projekt gotowy ze strony, do tego w opcji standardowej, a wizytówki wyglądają rewelacyjnie! Jakość 10/10. Jeszcze do tego ceny bardzo konkurencyjne. Na pewno w przyszłości skorzystam z Waszej oferty.

Dodano: 21-06-2018
Przez: Joanna Zientkowska
Ocena:
Komentarz:
Tylko chwalić, zrobiłam projekt i zatwierdziła w niedzielę a w poniedziałek już były wysłane. Szok jakie tempo. Wizytowki dokładnie takie jak chciałam. Perfekcyjne wykonanie. SZYTE PASJĄ

Dodano: 20-06-2018
Przez: Katarzyna
Ocena:
Komentarz:
Szybko i sprawnie. wizytówki takie jak chciałam.

Dodano: 19-06-2018
Przez: Anna
Ocena:
Komentarz:
Rewelacja. Szybka transakcja, wysoka jakość wizytówek, dziękuję!

Dodano: 19-06-2018
Przez: Beata
Ocena:
Komentarz:
Super obsługa, super wizytówki, super serwis ,mogę tylko powiedzieć ,że będę Was polecała, dziękuję,:)

Dodano: 18-06-2018
Przez: Beata
Ocena:
Komentarz:
Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam

Dodano: 16-06-2018
Przez: Paulina Ś.
Ocena:
Komentarz:
Polecam!!! Wizytówki super jakość!! Realizacja zamówienia bardzo szybka!

Dodano: 15-06-2018
Przez: Jakub O
Ocena:
Komentarz:
Podoba mi się :)

DODAJ OPINIE
Twój adres emial nie będzie widoczny