Opinie - strona 3

Opinie
Dodano: 28-10-2021
Przez: Zbigniew Okrajni
Ocena:
Komentarz:
Szybkie wykonanie zamówionych materiałów. Szybka dostawa. Usługa najwyższej jakości. Polecam usługi jak i produkty .

Dodano: 25-10-2021
Przez: AZ-LAB STUDIO Trokowski Kazimierz
Ocena:
Komentarz:
Bardzo dobry kontakt. Możliwość korekty po wysłaniu projektu. Szybki termin realizacji. Przystępna cena. Polecam.

Dodano: 23-10-2021
Przez: Dariusz Rębisz
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja. Wizytówka perfekcyjnie wykonana, kolor, papier. Szablon projektu intuicyjny. Polecam.

Dodano: 21-10-2021
Przez: Ewa
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Polecam

Dodano: 16-10-2021
Przez: Maciej Nowak
Ocena:
Komentarz:
Zdziwiła mnie błyskawiczna realizacja.. wszystko zgodne z zamówieniem... POLECAM..

Dodano: 16-10-2021
Przez: Marek Czaplicki
Ocena:
Komentarz:
Bardzo dobry kontakt. Możliwość korekty po wysłaniu projektu. Szybki termin realizacji. Przystępna cena. Polecam.

Dodano: 15-10-2021
Przez: MAREK SZYMCZYK
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja. Starannie wykonane, wysoka jakość za przystępną cenę.

Dodano: 15-10-2021
Przez: Anna Kowalska
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki bardzo ładnie wykonane i ekspresowa dostawa za rozsądną cenę. Polecam. Firma godna polecenia

Dodano: 14-10-2021
Przez: Patryk
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja, dobra cena, szybka wysyłka polecam. Paczkę miałem na 2 dzień. Widać że firma dba o klienta. Nic dodać nic ująć

Dodano: 11-10-2021
Przez: Joanna Szęszoł
Ocena:
Komentarz:
Bardzo ładnie wykonane wizytówki, starannie, szybka dostawa gorąco polecam ;-)

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny