Opinie - strona 11

Opinie
Dodano: 01-03-2019
Przez: Piotr Walczak
Ocena:
Komentarz:
Wszystko super

Dodano: 01-03-2019
Przez: Kamil Buturla
Ocena:
Komentarz:
Realizacja bardzo szybka. Wizytówki rewelacyjnej jakości. Bardzo polecam!

Dodano: 01-03-2019
Przez: Łukasz Kwapiszewski
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja. Wizytówki są znakomitej jakości. Kreator jest genialnie prosty a szablony bardzo trafne. Jestem zadowolony i będę korzystać z usług tej firmy w przyszłości. Polecam!

Dodano: 28-02-2019
Przez: Przemysław Grudzień
Ocena:
Komentarz:
Super jakość i szybka wysyłka .

Dodano: 25-02-2019
Przez: Katarzyna Kłusek
Ocena:
Komentarz:
Bardzo polecam. Kreator wlasnych wzorow jest latwy w obsludze (co wbrew pozorom nie jest takie oczywiste patrzac na wiele innych stron). Wybralam wersje podstawowa czyli najtansza, a jakosc jest swietna. Na 100% bede stalym klientem i bede polecac znajomym.

Dodano: 25-02-2019
Przez: Irena
Ocena:
Komentarz:
Polecam, bardzo szybko , sprawnie i solidnie oraz dodatkowo dużo cierpliwości przy zmianach jakie chciałam zrobić przy szablonowym projekcie. Super!

Dodano: 24-02-2019
Przez: Przemek
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacji zamówienia. Mały minus to że opakowanie było zniszczone

Dodano: 24-02-2019
Przez: Natalia Howis
Ocena:
Komentarz:
Polecam z pełną odpowiedzialnością. Bardzo dobra jakość, rzeczywista z zamówieniem i realizacja bez zarzutów.

Dodano: 23-02-2019
Przez: Julita
Ocena:
Komentarz:
Zdecydowanie polecam, szybka realizacja zamówienia, solidnie wykonane zamówienie oraz możliwość monitorowania postępów w przygotowaniu wysyłki.

Dodano: 22-02-2019
Przez: Agnieszka Aga
Ocena:
Komentarz:
Super w 100%

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny