Uwaga
Informujemy, że pomimo sytuacji związanej z koronawirusem realizacja zamówień przebiega normalnie Czytaj więcej

Opinie - strona 9

Opinie
Dodano: 05-02-2020
Przez: Tomasz Rekowski
Ocena:
Komentarz:
Super szybko i profesionalnie

Dodano: 05-02-2020
Przez: Tomasz Rekowski
Ocena:
Komentarz:
Super szybko i profesionalnie

Dodano: 04-02-2020
Przez: Małgorzata K.
Ocena:
Komentarz:
Wzorowa transakcja!

Dodano: 03-02-2020
Przez: Krzysztof Seweryn
Ocena:
Komentarz:
Super polecam

Dodano: 02-02-2020
Przez: Magdalena Fudali
Ocena:
Komentarz:
Skorzystałam z gotowego szablonu, mogłam jednak samodzielnie zmienić układ danych, rodzaj , rozmiar i kolor czcionki. Wizytówki zamówiłam wieczorem a po dwóch dniach byłam w ich posiadaniu. Dla mnie - Pełen profesjonalizm! Napewno jeszcze skorzystam. Więc i Wam Polecam!

Dodano: 02-02-2020
Przez: Mariusz Kuropatwa
Ocena:
Komentarz:
Po raz kolejny dokonywałem zamówienia i znów ten sam wysoki poziom - szybko, profesjonalnie z zauważeniem przed wydrukiem moich błędów na projekcie.

Dodano: 01-02-2020
Przez: Magdalena Zapatka
Ocena:
Komentarz:
błyskawiczna realizacja (zamówione we wtorek popołudniu, a w czwartek już doszły:)) i ładne wykonanie, póki co znalazłam tylko jedną wizytówkę w pudełku ze skazą - ciemny pas w poprzek wizytówki, ale ogólnie są takie jakie chciałam, fajna jakość za rozsądną cenę. Dziękuję i polecam!

Dodano: 01-02-2020
Przez: Anna Tomczyk
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam.

Dodano: 31-01-2020
Przez: Sylwester Milkowski
Ocena:
Komentarz:
Szybko, tanio, profesjonalnie, dobry kontakt, kupuje już od dłuższego czasu dlatego serdecznie polecam.

Dodano: 30-01-2020
Przez: Marcin
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia.

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny