Uwaga
Informujemy, że pomimo sytuacji związanej z koronawirusem realizacja zamówień przebiega normalnie Czytaj więcej

Opinie - strona 9

Opinie
Dodano: 07-05-2020
Przez: Michał Wilk
Ocena:
Komentarz:
Bardzo polecam, bardzo fajny i prosty kreator wizytówek, dobre ceny i szybka realizacja. Jakość też bardzo dobra.

Dodano: 07-05-2020
Przez: Agnieszka Biernacka
Ocena:
Komentarz:
Jestem BARDZO zadowolona. Szybko. Duży, ciekawy wybór grafik. Tak mi się spodobały wizytówki i firma, że z samego rana zaczęłam szukać baneru, niestety mojej grafiki nie ma do wyboru ;(

Dodano: 04-05-2020
Przez: Magda M.
Ocena:
Komentarz:
Pierwszy raz w wizytówkach zamówionych przez mail, podoba mi się wszystko. Do projektu nie miałam żadnym poprawek, a w innych firmach gdzie zamawiałam poprzednio miałam ich masę i wciąż to nie było to. Tu było, od razu. Wykonanie również super i bardzo szybko. Z przyjemnością polecam.

Dodano: 01-05-2020
Przez: Damian laska
Ocena:
Komentarz:
Wszystko wrecz cudownie!

Dodano: 01-05-2020
Przez: Małgorzata Breguła-Gut
Ocena:
Komentarz:
Mega obsługa. Poprawiono wizytówki na "lepszy model", wysłano do akceptacji i tego samego dnia otrzymałam informację, że zostały wysłane. Super firma

Dodano: 30-04-2020
Przez: Ewa Bratosiewicz
Ocena:
Komentarz:
Wspaniała i bardzo profesjonalna obsługa. Błyskawiczna realizacja i wysyłka. Bardzo dziękuję i na pewno wrócę z kolejnymi zamówieniami.

Dodano: 27-04-2020
Przez: Bartek K.
Ocena:
Komentarz:
Kolejne i z pewnością nie ostatnie zamówienie z Waszej firmy właśnie dotarło. Mam już od Was wizytówki i kilka banerów, ale czuję, że wkrótce ta kolekcja się powiększy. Polecam - gwarancja udanej współpracy!

Dodano: 26-04-2020
Przez: Dariusz Z
Ocena:
Komentarz:
Jak zwykle - profesjonalnie i błyskawicznie.

Dodano: 25-04-2020
Przez: Sylwia Ł
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki dobre jakościowo, wysłane bardzo szybko. Polecam

Dodano: 25-04-2020
Przez: Marek Krupa
Ocena:
Komentarz:
Jak najbardziej polecam. Super obsługa, szybka realizacja pełen profesjonalizm. Produkt tez ok. Pozdrawiam

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny