Opinie

OPINIE
Dodano: 20-03-2017
Przez: Martyna Galas
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja i wszystko tak jak być powinno . Polecam i na pewno skorzystam jeszcze raz chętnie z tej firmy

Dodano: 19-03-2017
Przez: Aldona
Ocena:
Komentarz:
Szybko,sprawnie, wizytówki spełniły moje oczekiwania. Żadnych problemów, szczerze polecam. Niewątpliwie skorzystam w przyszłości.

Dodano: 17-03-2017
Przez: Monika Tracz
Ocena:
Komentarz:
Pełny profesjonalizm i ekspresowa realizacja - Po raz kolejny wszystko na najwyższym poziomie.

Dodano: 17-03-2017
Przez: Jerzy Poliński
Ocena:
Komentarz:
Ponownie zdecydowałem się na wizytówki. Jak zwykle szybko i sprawnie zrealizowane. Polecam i z pewnością skorzystam ponownie.

Dodano: 17-03-2017
Przez: Jerzy Poliński
Ocena:
Komentarz:
Otrzymałem ładne wizytówki wg. gotowego wzoru. Szybko i sprawnie zrealizowane. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Obsługa bardzo szybko służy pomocą techniczną. Polecam i z pewnością skorzystam ponownie.

Dodano: 17-03-2017
Przez: Slawomir Rejnik
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja , korzystam już 3 raz i gorąco polecam.

Dodano: 17-03-2017
Przez: Tomek
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja. Ulotki i wizytówki spełniły moje oczekiwania. Polecam

Dodano: 16-03-2017
Przez: Maria Rachwał
Ocena:
Komentarz:
Bardzo pomocni ludzi, działają profesjonalnie. Zamówione wizytówki zachwyciły nas. Szybko wykonano usługę. Z pewnością podejmiemy współpracę z tą firmą w przyszłości.

Dodano: 16-03-2017
Przez: bartłomiej grochowski
Ocena:
Komentarz:
szybko sprawnie, jakość zgodna z zamówieniem, cena super - polecam i sam również skorzystam ponownie

Dodano: 15-03-2017
Przez: Zbyszek
Ocena:
Komentarz:
Szybko i sprawnie, pomocna obsługa, wizytówki zgodne z opisem. Firma godna polecenia!

DODAJ OPINIE
Twój adres emial nie będzie widoczny