Opinie - strona 19

Opinie
Dodano: 05-11-2020
Przez: Alekasndra Stawiarska
Ocena:
Komentarz:
To już moje kolejne zakupy u Państwa. Jak zwykle jestem zadowolona

Dodano: 05-11-2020
Przez: Mateusz S
Ocena:
Komentarz:
Zamówione wizytówki spełniły moje oczekiwania. Wykonane estetycznie i ekspresowo. Wizytówki dostarczone w bardzo krótkim czasie od zamówienia. Polecam :)

Dodano: 02-11-2020
Przez: Anna G-J
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki bardzo ładne, zgodne z projektem, eleganckie. Łatwo stworzyć swój wzór dzięki dostępnym szablonom. Wysyłka ekspresowa. Jak będę potrzebowała więcej na pewno tu wrócę :)

Dodano: 02-11-2020
Przez: Jacek
Ocena:
Komentarz:
Ok Godne polecenia

Dodano: 02-11-2020
Przez: Marcin
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja zamówienia i wysyłka. Jakość wykonania wizytówek również na "plus"

Dodano: 02-11-2020
Przez: Marek
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki bardzo ładne. Szybka obsługa, przesyłka w bardzo szybkim tempie przyszła. Polecam !!!

Dodano: 01-11-2020
Przez: Marek
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki i ulotki wykonane bardzo dobrze. Realizacja i wysyłka przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Jestem mega zadowolony i polecam w 100% !

Dodano: 01-11-2020
Przez: Marzena
Ocena:
Komentarz:
Polecam. Szybka realizacja zamówienia. Profesjonalne wykonanie wizytówek. Jestem bardzo zadowolona.Super!

Dodano: 01-11-2020
Przez: Magda
Ocena:
Komentarz:
Jestem mega zadowolona! Pełen profesjonalizm, szybka realizacja , ekspresowa dostawa. Gorąco polecam!!!

Dodano: 30-10-2020
Przez: Agnieszka
Ocena:
Komentarz:
Polecam. Szybka realizacja zamówienia. Profesjonalne wykonanie wizytówek. Jestem bardzo zadowolona.

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny