Opinie - strona 31

Opinie
Dodano: 22-04-2019
Przez: wioleta ś.
Ocena:
Komentarz:
gorąco polecam....kolejne zamówienie ....jestem zadowolona

Dodano: 20-04-2019
Przez: Marcin
Ocena:
Komentarz:
szybka realizacja i wysyłka , polecam bede korzystal czesciej

Dodano: 20-04-2019
Przez: Mikołaj Klat
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybki czas realizacji. Poprawili moj projekt na jeszcze lepszy. Jak sie skończą napewno wroce :P

Dodano: 19-04-2019
Przez: franciszek szoblik
Ocena:
Komentarz:
szybko sprawnie z poprawną sugestią dla moich projektów.POLECAM

Dodano: 18-04-2019
Przez: Iwona Kolano
Ocena:
Komentarz:
Wszystkie produkty super, szybko, solidnie. Pełen profesjonalizm polecam. Usługi na najwyższym poziomie.

Dodano: 16-04-2019
Przez: Sylwia Kuranda
Ocena:
Komentarz:
Zdecydowanie polecam. Szybka realizacja, dobry wydruk, dobra cena i expresowa wysyłka. Same plusy!

Dodano: 15-04-2019
Przez: Adam Malczewski
Ocena:
Komentarz:
Rewelacja. Szyba realizacja. Bardzo dobra jakość.

Dodano: 15-04-2019
Przez: Paweł Ajdacki
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zamówiłem na próbę 100 szt. i skorzystałem z samodzielnego kreatora tych wizytówek i jestem bardzo, bardzo zadowolony. Z czystym sumieniem polecam!

Dodano: 14-04-2019
Przez: Katarzyna Wancerz
Ocena:
Komentarz:
Kolejny raz zamówiłam wizytówki i kolejny raz 100% zadowolenia. Bardzo dobry kontakt ze skleoem, szybka wysyłka i dostawa. Wizytówki piękne i w dobrej cenie. Polecam

Dodano: 13-04-2019
Przez: Anna Smoługa
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki super, zamówiłam na próbę 100 szt. Jakość świetna, szybka wysyłka (1 dzień), skorzystam jeszcze nie raz ! Dziękuje

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny