Opinie

OPINIE
Dodano: 23-04-2016
Przez: Melania Wielgosz
Ocena:
Komentarz:
Szukałam dobrej firmy do wydruku wizytówek. Wybrałam Netprint. Nie zawiodłam się, a wręcz przeciwnie - jestem zachwycona! Ekspresowa realizacja zamówienia, profesjonalny kontakt z klientem, fachowa pomoc w obróbce nadesłanego projektu. Polecam serdecznie firmę Netprint, nawet najbardziej wymagającym klientom ;) Z pozdrowieniami oraz podziękowaniem dla całej ekipy - Melania

Dodano: 22-04-2016
Przez: Marta W
Ocena:
Komentarz:
Swietna rzecz z kreatorem online- moglam sama zaprojektowac wizytowke wedlug wlasnych potrzeb. Szybkie wykonanie, sprawna obsluga. Z pewnoscia nie raz jeszcze tu zamowie :) Polecam :)

Dodano: 21-04-2016
Przez: Anna Lipska
Ocena:
Komentarz:
Bardzo profesjonalnie i szybko. Bardzo mi zależało na czasie, a produkt zamówiłam w niedzielę i otrzymałam w środę. Wizytówki wyglądają świetnie. Bardzo polecam

Dodano: 19-04-2016
Przez: Patryk J
Ocena:
Komentarz:
Wszystko profesjonalnie i sprawnie. Polecam.

Dodano: 15-04-2016
Przez: J&M CleanTeamPolska
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja, siwetna jakosc wykonania i bardzo dziekuję za podpowiedz jak ulepszyć projekt. POLECAM

Dodano: 13-04-2016
Przez: Robert
Ocena:
Komentarz:
ok

Dodano: 04-04-2016
Przez: Paweł Kusiak
Ocena:
Komentarz:
Jestem mile zaskoczony szybka realizacja i dobrej jakości wizytówkami za dobrą cenę, z pewnością zamówię kolejne, polecam!!!

Dodano: 24-03-2016
Przez: Mariusz Kępa
Ocena:
Komentarz:
Super jakość , szybka wysyłka !!!

Dodano: 20-03-2016
Przez: Gabriela Gołębiowska
Ocena:
Komentarz:
Profesjonalna robota !!!!!!!!!!!!!!

Dodano: 12-03-2016
Przez: Kamil Zygan
Ocena:
Komentarz:
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie :) szczerze polecam

DODAJ OPINIE
Twój adres emial nie będzie widoczny