Opinie - strona 82

Opinie
Dodano: 05-06-2020
Przez: Piotr Baj
Ocena:
Komentarz:
Bardzo miła strona . Łatwość obsługi .realizacja natychmiastowa Produkt wysokiej klasy .Pozdrawiam Piotr

Dodano: 05-06-2020
Przez: Serhii Vasiuta
Ocena:
Komentarz:
Wszystko super. Szybka dostawa. Polecam

Dodano: 04-06-2020
Przez: Renata Michalak
Ocena:
Komentarz:
Szybko, sprawnie ,profesjonalnie polecam Renata

Dodano: 04-06-2020
Przez: Andrzej
Ocena:
Komentarz:
Wszystko w należytym porządku.Szkoda tylko,że informacja o możliwości podwojenia zamówienia przyszła do mnie zbyt późno.Pozdrawiam.

Dodano: 04-06-2020
Przez: Maksymuliab
Ocena:
Komentarz:
Szybko i sprawnie ! Polecam!

Dodano: 02-06-2020
Przez: Anna
Ocena:
Komentarz:
Mega profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia oraz wysoka jakość produktów. Dziękuję i polecam

Dodano: 02-06-2020
Przez: Piotr Stelmasiak
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Super jakość dziękuję i polecam.

Dodano: 31-05-2020
Przez: Jarosław Kowalczyk
Ocena:
Komentarz:
Bardzo dobry kontakt jak i jakość wizytówek, błyskawiczna realizacja dlatego zamówiłem ulotki. Polecam

Dodano: 30-05-2020
Przez: Katarzyna Ściborowska
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki piękne bardzo dobrej jakości. Niesamowicie szybki czas realizacji i wysyłki. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług firmy.

Dodano: 29-05-2020
Przez: piotr nowosielski
Ocena:
Komentarz:
świetni ludzie wychodzący naprzeciw z wielką pomocą

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny