Opinie - strona 83

Opinie
Dodano: 25-03-2017
Przez: Maciej Skibiński
Ocena:
Komentarz:
Realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!

Dodano: 25-03-2017
Przez: Marek K
Ocena:
Komentarz:
Profesjonalnie, szybko, bardzo miły kontakt. Na pewno skorzystam w przyszłości, oczywiście POLECAM !!!

Dodano: 24-03-2017
Przez: Dominika Koziol
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja zamówienia a wizytówki świetne

Dodano: 21-03-2017
Przez: Adam
Ocena:
Komentarz:
Profesjonalnie, szybko, bardzo miły kontakt. Na pewno skorzystam w przyszłości, oczywiście POLECAM !!!

Dodano: 20-03-2017
Przez: Martyna Galas
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja i wszystko tak jak być powinno . Polecam i na pewno skorzystam jeszcze raz chętnie z tej firmy

Dodano: 19-03-2017
Przez: Aldona
Ocena:
Komentarz:
Szybko,sprawnie, wizytówki spełniły moje oczekiwania. Żadnych problemów, szczerze polecam. Niewątpliwie skorzystam w przyszłości.

Dodano: 17-03-2017
Przez: Monika Tracz
Ocena:
Komentarz:
Pełny profesjonalizm i ekspresowa realizacja - Po raz kolejny wszystko na najwyższym poziomie.

Dodano: 17-03-2017
Przez: Jerzy Poliński
Ocena:
Komentarz:
Ponownie zdecydowałem się na wizytówki. Jak zwykle szybko i sprawnie zrealizowane. Polecam i z pewnością skorzystam ponownie.

Dodano: 17-03-2017
Przez: Jerzy Poliński
Ocena:
Komentarz:
Otrzymałem ładne wizytówki wg. gotowego wzoru. Szybko i sprawnie zrealizowane. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Obsługa bardzo szybko służy pomocą techniczną. Polecam i z pewnością skorzystam ponownie.

Dodano: 17-03-2017
Przez: Slawomir Rejnik
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja , korzystam już 3 raz i gorąco polecam.

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny