Uwaga
Informujemy, że pomimo sytuacji związanej z koronawirusem realizacja zamówień przebiega normalnie Czytaj więcej

Opinie - strona 98

Opinie
Dodano: 27-02-2018
Przez: Adam Kowal
Ocena:
Komentarz:
Wszystko ok. Realizacja szybka, towar dobrze zabezpieczony. Same wizytówki dobrej jakości. Polecam ;-)

Dodano: 27-02-2018
Przez: Robert Wiśniewski
Ocena:
Komentarz:
Super

Dodano: 27-02-2018
Przez: Magdalena K
Ocena:
Komentarz:
Firma, która dba o klienta. Zamówione wizytówki były w znacznie ciemniejszej barwie niż w projekcie. Netprint wykonał i przesłał nieodpłatnie kolejną wersję.Gratuluję podejścia i dziękuję.

Dodano: 26-02-2018
Przez: Renata Czyżewska
Ocena:
Komentarz:
Super! Dobra jakość w dobrej cenie. Byłam informowana o każdym etapie realizacji zamówienia:)

Dodano: 26-02-2018
Przez: Katarzyna Sz
Ocena:
Komentarz:
Super, wszystko zgodne z zamówieniem. GORĄCO POLECAM !

Dodano: 25-02-2018
Przez: Gosia
Ocena:
Komentarz:
Wszystko zgodne z zamówieniem,szybka realizacja,polecam!

Dodano: 23-02-2018
Przez: Andrzej Badowski
Ocena:
Komentarz:
Oceniam wykonanie zamówienia na 5.jestem bardzo zadowolony z jakosci wizytówek.Dziękuje bardzo.POZDRAWIAM .

Dodano: 23-02-2018
Przez: Łukasz Stacher
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybki i łatwy proces zamówienia. Błyskawiczna realizacja. Towar najwyższej jakości. Gorąco polecam.

Dodano: 22-02-2018
Przez: Kamil Kozioł
Ocena:
Komentarz:
Solidna firma, wszystko zgodne z zamówieniem. Super pozytyw!!! POLECAM !

Dodano: 22-02-2018
Przez: Karol Bukowski
Ocena:
Komentarz:
Mega dobra robota szybka realizacja i wysyłka . Polecam

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny