Opinie - strona 99

Opinie
Dodano: 06-09-2020
Przez: prima
Ocena:
Komentarz:
towar i usługa na 5

Dodano: 06-09-2020
Przez: Adam Kawka
Ocena:
Komentarz:
Bardzo przejrzysty schemat zamawiania produktów, szybka realizacja, pomocna i miła obsługa. Jestem bardzo zadowolony i niewątpliwie wrócę przy okazji kolejnych zamówień

Dodano: 05-09-2020
Przez: Honorata Nowak
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja i dostawa. Wizytówki zgodne z zamówieniem Na pewno zakupię ponownie. Polecam

Dodano: 05-09-2020
Przez: Karolina Ja
Ocena:
Komentarz:
Doskonała jakość w dobrej cenie. Błyskawiczna realizacja zamówienia i szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i polecam.

Dodano: 05-09-2020
Przez: Physiotherapy4you
Ocena:
Komentarz:
Doskonała jakość w dobrej cenie. Błyskawiczna realizacja zamówienia i szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i polecam.

Dodano: 05-09-2020
Przez: Anja
Ocena:
Komentarz:
Błyskawiczna realizacja i dostawa. Jakość zgodna z oczekiwaniami. Na pewno będę korzystać w przyszłości. Polecam również wszystkim Satysfakcja gwarantowana

Dodano: 05-09-2020
Przez: Krzysztof Zawada
Ocena:
Komentarz:
Polecam , ok

Dodano: 05-09-2020
Przez: Wioletta Kawecka
Ocena:
Komentarz:
Fantastyczna współpraca, praktycznie natychmiastowa realizacja i absolutnie najwyższa jakość zamówionych przeze mnie wizytówek. Jestem bardzo zadowolona, wręcz zachwycona i na pewno będę korzystała z usług tej swietnej firmy.

Dodano: 04-09-2020
Przez: Jan Jankowski
Ocena:
Komentarz:
bardzo szybka realizacja zamówienia, super jakość wykonania, polecam

Dodano: 04-09-2020
Przez: Physiotherapy4you
Ocena:
Komentarz:
Doskonała jakość w bardzo dobrej cenie, błyslawiczna realizacja zamowienia i wysylka. Jestem bardzo zadowolona. Dziekuje!

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny