Opinie - strona 15

Opinie
Dodano: 04-08-2019
Przez: Marcin
Ocena:
Komentarz:
Super szybko, jakość świetna

Dodano: 04-08-2019
Przez: Klaudia Archacka
Ocena:
Komentarz:
Bardzo dobra współpraca, ulotki i wizytówki na najwyższym poziomie, szybka realizacja- POLECAM :)

Dodano: 02-08-2019
Przez: Krzysiek
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja, super obsługa. Na etapie projektowania niewielka możliwość modyfikacji, ale efekt końcowy zadowalający. Przystępna cena. Polecam :)

Dodano: 01-08-2019
Przez: Marek Mikuś
Ocena:
Komentarz:
Skorzystałem z modyfikowanego szablonu firmowego i efekt końcowy jest doskonały ! Trochę zbyt mała ilość dostępnych funkcji modyfikacji gotowca ale i tak jest bardzo dobrze. W końcu to ma być proste i łatwe w obsłudze. Wydrukowane szybko, kontakt wzorowy. Polecam !

Dodano: 29-07-2019
Przez: Janusz Lis
Ocena:
Komentarz:
Szybko i sprawnie

Dodano: 29-07-2019
Przez: Patrycja Michałowska
Ocena:
Komentarz:
Szybki kontakt, bardzo pomocne rady pracowników! Szybka realizacja! Polecam w 100%!! Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Państwa usług! Pozdrawiam

Dodano: 28-07-2019
Przez: Robert
Ocena:
Komentarz:
Wszystko jak zwykle ok , ale zobaczyłem literówkę w jednym słowie no Moja oczywiście wina ale mogliby sprawdzać słowa ...:( wykonanie dostawa obsługa super

Dodano: 26-07-2019
Przez: Dorota Bernacka
Ocena:
Komentarz:
Szybko, tanio,wygodnie,druk idealny,polecam w 100 %

Dodano: 25-07-2019
Przez: Justyna Matan
Ocena:
Komentarz:
Serdecznie polecam, zamówiłam wizytówki 3 dni później miałam je u siebie. Wszystko zgodne z opisem wykonanie i jakość super. Profesjonalnie i na najwyższym poziomie!

Dodano: 25-07-2019
Przez: Michał
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki dostarczone w ekspresowym czasie. Jakość wizytówek zgodna z zamawianym projektem. Polecam

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny