Opinie - strona 17

Opinie
Dodano: 29-07-2019
Przez: Patrycja Michałowska
Ocena:
Komentarz:
Szybki kontakt, bardzo pomocne rady pracowników! Szybka realizacja! Polecam w 100%!! Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Państwa usług! Pozdrawiam

Dodano: 28-07-2019
Przez: Robert
Ocena:
Komentarz:
Wszystko jak zwykle ok , ale zobaczyłem literówkę w jednym słowie no Moja oczywiście wina ale mogliby sprawdzać słowa ...:( wykonanie dostawa obsługa super

Dodano: 26-07-2019
Przez: Dorota Bernacka
Ocena:
Komentarz:
Szybko, tanio,wygodnie,druk idealny,polecam w 100 %

Dodano: 25-07-2019
Przez: Justyna Matan
Ocena:
Komentarz:
Serdecznie polecam, zamówiłam wizytówki 3 dni później miałam je u siebie. Wszystko zgodne z opisem wykonanie i jakość super. Profesjonalnie i na najwyższym poziomie!

Dodano: 25-07-2019
Przez: Michał
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki dostarczone w ekspresowym czasie. Jakość wizytówek zgodna z zamawianym projektem. Polecam

Dodano: 23-07-2019
Przez: Katarzyna Patyra
Ocena:
Komentarz:
Pełen profesjonalizm. Wizytówki dokładnie takie jak zamawiałam(zgodne z projektem, druk, barwy) i wszystko to w bardzo przystepnej cenie. Dziekuje netprint :)Polecam serdecznie wszystkim

Dodano: 22-07-2019
Przez: Bryan
Ocena:
Komentarz:
Super wykonanie oraz wsparcie techniczne i sugestie. Jakość doskonała i szybki czas realizacji. Polecam i dziękuje :)

Dodano: 22-07-2019
Przez: Zbigniew Bartoszewicz
Ocena:
Komentarz:
wykonania usługi ponad oczekiwania. Kolejny raz skorzystałem i na pewno będę nadal korzystał. .POLECAM!!!

Dodano: 22-07-2019
Przez: Łukasz Burnicki
Ocena:
Komentarz:
Wszystko szybko, sprawnie i co najważniejsze w super jakości!

Dodano: 19-07-2019
Przez: Sławomir Banasiak
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki wykonane profesjonalnie. Szybka realizacja.Atrakcyjne ceny. Polecam!

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny