Opinie - strona 17

Opinie
Dodano: 25-02-2019
Przez: Katarzyna Kłusek
Ocena:
Komentarz:
Bardzo polecam. Kreator wlasnych wzorow jest latwy w obsludze (co wbrew pozorom nie jest takie oczywiste patrzac na wiele innych stron). Wybralam wersje podstawowa czyli najtansza, a jakosc jest swietna. Na 100% bede stalym klientem i bede polecac znajomym.

Dodano: 25-02-2019
Przez: Irena
Ocena:
Komentarz:
Polecam, bardzo szybko , sprawnie i solidnie oraz dodatkowo dużo cierpliwości przy zmianach jakie chciałam zrobić przy szablonowym projekcie. Super!

Dodano: 24-02-2019
Przez: Przemek
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacji zamówienia. Mały minus to że opakowanie było zniszczone

Dodano: 24-02-2019
Przez: Natalia Howis
Ocena:
Komentarz:
Polecam z pełną odpowiedzialnością. Bardzo dobra jakość, rzeczywista z zamówieniem i realizacja bez zarzutów.

Dodano: 23-02-2019
Przez: Julita
Ocena:
Komentarz:
Zdecydowanie polecam, szybka realizacja zamówienia, solidnie wykonane zamówienie oraz możliwość monitorowania postępów w przygotowaniu wysyłki.

Dodano: 22-02-2019
Przez: Agnieszka Aga
Ocena:
Komentarz:
Super w 100%

Dodano: 21-02-2019
Przez: Doris
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybko, sprawnie, wizytówki eleganckie

Dodano: 19-02-2019
Przez: Daniel Nawara
Ocena:
Komentarz:
Wszystko było OK

Dodano: 19-02-2019
Przez: Ola
Ocena:
Komentarz:
Realizacja zamówienia błyskawiczna. Prezentacja wizytówek nienaganna. Wysyłka bardzo sprawna. Jestem bardzo zadowolona. Mogę polecić netprint z czystym sumieniem :) na pewno zamówię kolejne wizytówki.

Dodano: 18-02-2019
Przez: Bartek
Ocena:
Komentarz:
Świetny moduł projektowania własnej wizytówki, duża ilość motywów graficznych do wyboru, podzielonych pod kątem prowadzonej działalności, bardzo szybka realizacja zlecenia. Uważam, że jest to znakomita oferta do szybkiego i prostego uzyskania własnej wizytwki, bez konieczności odwiedzania projektantów, grafików - a co za tym idzie znacznie zmniejszająca koszty uzyskania własnych wizytówek!

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny