Uwaga
Informujemy, że pomimo sytuacji związanej z koronawirusem realizacja zamówień przebiega normalnie Czytaj więcej

Opinie - strona 16

Opinie
Dodano: 01-03-2020
Przez: Anna Golba
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, szybka sprawna , profesjonalna.

Dodano: 01-03-2020
Przez: Elżbieta Rdzak
Ocena:
Komentarz:
Bardzo dobra jakość,. Szybko i nawet z lekką konsultacją w cenie. Lepiej niż w niejednej drukarni. Super

Dodano: 01-03-2020
Przez: Jolanta Śniegowska
Ocena:
Komentarz:
Szybko, sprawnie i bez problemów. Propozycja małych poprawek oczywiście zaakceptowana ,druk i już mam wizytówki u siebie. Firma godna polecenia.

Dodano: 01-03-2020
Przez: Jerzy Standowicz
Ocena:
Komentarz:
Profesjonalna obsługa, daleko idąca pomoc w stosunku do klienta,bardzo miła obsługa,szybka realizacja zamówionego produktu.Sam produkt finalny najwyższa jakość.Bardzo polecam Tą Firmę.

Dodano: 01-03-2020
Przez: Wioleta Ż.
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja zamówienia, sprzedawca GODNY POLECENIA. Na pewno jeszcze skorzystam.

Dodano: 28-02-2020
Przez: Kuba F
Ocena:
Komentarz:
Polecam. Szybka realizacja, trzeciego dnia roboczego już miałem zamówiony produkt u siebie - wysyłka kurierem. Towar bardzo wysokiej jakości.

Dodano: 28-02-2020
Przez: Maria
Ocena:
Komentarz:
Szybka obsługa, super wykonanie. Polecam.

Dodano: 27-02-2020
Przez: Aleksandra Kaszyńska
Ocena:
Komentarz:
Szybko, sprawnie w dobrej jakości. Wysyłka również ekspresowa. Polecam

Dodano: 27-02-2020
Przez: Anna Rejczakiewicz
Ocena:
Komentarz:
Super szybka obsługa,bardzo szybki czas realizacji zamówienia,jakość wykonania B.dobra.Polecam.

Dodano: 27-02-2020
Przez: Grazyna Kowalska
Ocena:
Komentarz:
Bardzo sprawna obsługa, doskonałe rozwiązania techniczne. Z pewnością skorzystam jeszcze.

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny