Opinie - strona 16

Opinie
Dodano: 09-07-2019
Przez: Paweł Konopko
Ocena:
Komentarz:
Wszystko ok. Polecam.

Dodano: 09-07-2019
Przez: Aliona Pazniak
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja i wysyłka, jestem bardzo zadowolona. zamówiłam podstawowy produkt, wizytówki wyglądają bardzo solidnie i profesjonalnie. Bardzo polecam!

Dodano: 08-07-2019
Przez: Tomcars
Ocena:
Komentarz:
Wszystko ok. Szybko i sprawnie .

Dodano: 08-07-2019
Przez: Michał Grochulski
Ocena:
Komentarz:
Bardzo sprawna obsługa, liczne podpowiedzi jak zrobić żeby było merytorycznie i widocznie . Ekspresowa wysyłka. Wizytówki w wersji matowej takie jak miały być , kolory jak na internecie .Polecam i sam będę korzystał w przyszłości

Dodano: 08-07-2019
Przez: Agnieszka Glimańska
Ocena:
Komentarz:
Super szybką realizacja i wysyłka. Polecam.

Dodano: 08-07-2019
Przez: Adam Gajewski
Ocena:
Komentarz:
Sprawnie, szybko, profesjonalnie, bez zbędnych pytań, zgodnie z oczekiwaniami. Polecam. AMG PLUS - Adam Gajewski

Dodano: 06-07-2019
Przez: Robert Sowiński
Ocena:
Komentarz:
Wszystko jak najbardziej ok. Zamówienie szybko zrealizowane i wysłane. Polecam. Meble Sowiński, Robert Sowiński

Dodano: 06-07-2019
Przez: Aleksandra Burkiewicz
Ocena:
Komentarz:
Bardzo sprawna realizacja, ok godz 13 zamówione wizytówki a następnego dnia popołudniu już miałam je w rękach!

Dodano: 06-07-2019
Przez: Krzysztof Wdowiak
Ocena:
Komentarz:
Polecam

Dodano: 06-07-2019
Przez: Sylwia
Ocena:
Komentarz:
Rewelacyjna jakość obsługi, wykonania produktu, czas dostawy. Polecam.

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny