Opinie - strona 4

Opinie
Dodano: 26-07-2019
Przez: Dorota Bernacka
Ocena:
Komentarz:
Szybko, tanio,wygodnie,druk idealny,polecam w 100 %

Dodano: 25-07-2019
Przez: Justyna Matan
Ocena:
Komentarz:
Serdecznie polecam, zamówiłam wizytówki 3 dni później miałam je u siebie. Wszystko zgodne z opisem wykonanie i jakość super. Profesjonalnie i na najwyższym poziomie!

Dodano: 25-07-2019
Przez: Michał
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki dostarczone w ekspresowym czasie. Jakość wizytówek zgodna z zamawianym projektem. Polecam

Dodano: 23-07-2019
Przez: Katarzyna Patyra
Ocena:
Komentarz:
Pełen profesjonalizm. Wizytówki dokładnie takie jak zamawiałam(zgodne z projektem, druk, barwy) i wszystko to w bardzo przystepnej cenie. Dziekuje netprint :)Polecam serdecznie wszystkim

Dodano: 22-07-2019
Przez: Bryan
Ocena:
Komentarz:
Super wykonanie oraz wsparcie techniczne i sugestie. Jakość doskonała i szybki czas realizacji. Polecam i dziękuje :)

Dodano: 22-07-2019
Przez: Zbigniew Bartoszewicz
Ocena:
Komentarz:
wykonania usługi ponad oczekiwania. Kolejny raz skorzystałem i na pewno będę nadal korzystał. .POLECAM!!!

Dodano: 22-07-2019
Przez: Łukasz Burnicki
Ocena:
Komentarz:
Wszystko szybko, sprawnie i co najważniejsze w super jakości!

Dodano: 19-07-2019
Przez: Sławomir Banasiak
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki wykonane profesjonalnie. Szybka realizacja.Atrakcyjne ceny. Polecam!

Dodano: 18-07-2019
Przez: Dorota
Ocena:
Komentarz:
Wszystko zgodnie z projektem. Szybka realizacja, profesjonalna współpraca. Polecam i dziękuję.

Dodano: 17-07-2019
Przez: Ewelina
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki dobrej jakości, ładnie wyszły. Szybka realizacja zamówienia i profesjonalna obsługa. Polecam!

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny