Opinie - strona 4

Opinie
Dodano: 14-10-2022
Przez: Marek Dyląg
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja. Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam

Dodano: 13-10-2022
Przez: Tomasz Sipa
Ocena:
Komentarz:
Wyszło lepiej niż się spodziewałem. Do tego wszystko szybko i sprawnie zrealizowane!

Dodano: 13-10-2022
Przez: Beata
Ocena:
Komentarz:
Bardzo miła i szybko obsługa. Zostałam bardzo miło zaskoczona i na pewno będę korzystać z usług tej firmy

Dodano: 13-10-2022
Przez: Jarek
Ocena:
Komentarz:
Zamówienie zrealizowane bezbłędnie i bardzo szybko. Na pewno polecam i sama będę korzystać z usług firmy w przyszłości.

Dodano: 13-10-2022
Przez: NATALIA RAKOWSKA
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolona z realizacji mojego zamówienia, szybko ,bezbłędnie, wizytówki są świetne, napewno jeszcze skorzystam.

Dodano: 10-10-2022
Przez: Edyta
Ocena:
Komentarz:
Zamówienie zrealizowane bezbłędnie i bardzo szybko. Na pewno polecam i sama będę korzystać z usług firmy w przyszłości.

Dodano: 09-10-2022
Przez: Natalia MP
Ocena:
Komentarz:
Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu firmy, po prostu genialnie!! Wizytówka piękna, super stylizacja, fajne szablony, szybka akcja z firmą, jeśli coś się "rozjedzie" w projekcie, od razu informują

Dodano: 08-10-2022
Przez: Daniel
Ocena:
Komentarz:
Szybko i wszystko tak jak chciałem bardzo polecam.

Dodano: 06-10-2022
Przez: Mateusz
Ocena:
Komentarz:
Swietnie wykonane, polecam

Dodano: 06-10-2022
Przez: Krzysztof Kapałka
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki zgodne z zamówieniem, po akceptacji projektu. Jakość bardzo dobra. Polecam drukarnię netprint, Szybka realizacja.

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny