Opinie - strona 5

Opinie
Dodano: 15-04-2019
Przez: Paweł Ajdacki
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zamówiłem na próbę 100 szt. i skorzystałem z samodzielnego kreatora tych wizytówek i jestem bardzo, bardzo zadowolony. Z czystym sumieniem polecam!

Dodano: 14-04-2019
Przez: Katarzyna Wancerz
Ocena:
Komentarz:
Kolejny raz zamówiłam wizytówki i kolejny raz 100% zadowolenia. Bardzo dobry kontakt ze skleoem, szybka wysyłka i dostawa. Wizytówki piękne i w dobrej cenie. Polecam

Dodano: 13-04-2019
Przez: Anna Smoługa
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki super, zamówiłam na próbę 100 szt. Jakość świetna, szybka wysyłka (1 dzień), skorzystam jeszcze nie raz ! Dziękuje

Dodano: 13-04-2019
Przez: Łukasz Kosiński
Ocena:
Komentarz:
Polecam

Dodano: 13-04-2019
Przez: Dominika Zadrożna
Ocena:
Komentarz:
Zamówiłam 200 sztuk i realizacja była błyskawiczna, na drugi dzień roboczy miałam wizytówki już u siebie. Super jakość cyfrowego wydruku. Polecam serdecznie netprint

Dodano: 12-04-2019
Przez: Kacper Wiśniewski
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki super, zamówiłem na próbę 100 szt. Jakoś świetna, szybka wysyłka, skorzystam jeszcze nie raz !

Dodano: 12-04-2019
Przez: Elwira
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki Bardzo ładne. Szybka realizacja zamówienia.POLECAM

Dodano: 12-04-2019
Przez: Maciej Ef
Ocena:
Komentarz:
Polecam gorąco.

Dodano: 12-04-2019
Przez: Beata
Ocena:
Komentarz:
Szybka dostawa, świetna jakość. 100% zadowolenia. Polecam

Dodano: 11-04-2019
Przez: Ł. T.
Ocena:
Komentarz:
Może nie najtaniej, ale bardzo ładne wizytówki i szybka wysyłka !

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny