Opinie

OPINIE
Dodano: 09-02-2018
Przez: Andrzej Gontarski
Ocena:
Komentarz:
szybko i zgodnie z zamówieniem. Na bieżąco informacja o sposobie realizacji zamówienia

Dodano: 09-02-2018
Przez: Joanna Kwiecińska
Ocena:
Komentarz:
Piękne wizytówki, zgodne z projektem. Staranne wykonanie i zapakowanie. Polecam!

Dodano: 08-02-2018
Przez: Paulina T.
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja. Zamówiłam, a na następny dzień miałam już wizytówki. Bardzo dziękuję :)

Dodano: 08-02-2018
Przez: Elzbieta Zaton
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolona z produktu oraz szybkiej realizacji.

Dodano: 06-02-2018
Przez: Edyta Przybyła
Ocena:
Komentarz:
Jestem wręcz bardzo zadowolona z efektów wykończenia wizytówki... Do tego dziękuje za pomoc i potrzebną korekte.Wysyłka szybka 3dniowa,opakowana i dostarczona.Efekt pozytywny.Edyta

Dodano: 06-02-2018
Przez: Edyta Przybyła
Ocena:
Komentarz:
Jestem szczęśliwa i zadowolona z wizytówek .Z jakości i z pomocy doradczej .Szybkie dostarczenie .Zapakowane .Mam nadzieję że przyciągnie klientów.

Dodano: 05-02-2018
Przez: Agata Jeżow
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolona, kontakt z obsługą super, miło, sprawnie, wizytówki też na medal, dopracowane, dokładne, ładnie zapakowane, dziękuję i polecam!

Dodano: 05-02-2018
Przez: Magdalena K.
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania! Wszystko zgodne z zamówieniem :) jestem bardzo zadowolona. Bardzo polecam !

Dodano: 05-02-2018
Przez: Monika Grobosz
Ocena:
Komentarz:
Transakcja na medal a wizytówki zrobiły duże wrażenie na klientach. Jestem bardzo zadowolona.

Dodano: 02-02-2018
Przez: Kamila B.
Ocena:
Komentarz:
Bombastyczne wizytówki! Mega wykonanie, pełen profesjonalizm i co równie ważne ekspresowe wykonanie i dostawa !

DODAJ OPINIE
Twój adres emial nie będzie widoczny