Opinie - strona 8

Opinie
Dodano: 19-05-2021
Przez: Anna Tomaszewicz
Ocena:
Komentarz:
Jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie, dokładnie wykonane założenia. Bardzo dziękuję i polecam.

Dodano: 15-05-2021
Przez: Justyna Łagosz
Ocena:
Komentarz:
Mega jakość, grafika piękna wyrazista nie mam żadnych zastrzeżeń a realizacja błyskawiczna. Polecam z całego serca ❤️

Dodano: 15-05-2021
Przez: Natalia
Ocena:
Komentarz:
Etap tworzenia wizytówki poszedł bardzo sprawnie. Skorzystałam z jednego z dostępnych wzorów. Sam proces drukowania i wysyłki bardzo szybki i sprawny. Finalnie jestem bardzo zadowolona :)

Dodano: 15-05-2021
Przez: Rafał Urbański
Ocena:
Komentarz:
Bardzo dobra fachowa obsługa, produkt bardzo dobrej jakości. Polecam Netprint i następnym razem też skorzystam z waszych usług.

Dodano: 13-05-2021
Przez: Teresa Jackowska
Ocena:
Komentarz:
szybko i sprawnie

Dodano: 08-05-2021
Przez: Ewelina Drzewicz
Ocena:
Komentarz:
Super, jesteśmy z narzeczonym zadowoleni. Jest spory wybór gotowych wzorów dla wielu branż, więc idzie sobie coś wybrać. Zamówienie zrealizowane szybko, profesjonalnie, bez kłopotów, estetycznie zapakowane i na każdym etapie zamówienia byłam informowana jak postępują prace. Polecam. Będę z Państwa usług korzystać.

Dodano: 07-05-2021
Przez: Anna Pabin-Łuszczek
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki wykonane profesjonalnie, zgodnie z zamówieniem i szybko! Następne też będę u Państwa zamawiać! Dziękuję za współpracę i wszystkim polecam!

Dodano: 07-05-2021
Przez: Anna Rejczakiewicz
Ocena:
Komentarz:
Szybka wysyłka,super wykonanie ,polecam.

Dodano: 04-05-2021
Przez: Tomasz Caputa
Ocena:
Komentarz:
Bardzo ładne wykonanie, czytelnie i przejrzyście. Szybka wysyłka. Polecam.

Dodano: 02-05-2021
Przez: Michał Chwast
Ocena:
Komentarz:
Wszystko ok, polecam

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny