Opinie - strona 6

Opinie
Dodano: 19-04-2021
Przez: Krzysztof Dobucki
Ocena:
Komentarz:
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Wykonanie super. Myślę, że nie ostatni raz dokonałem zamowienia u Państawa

Dodano: 18-04-2021
Przez: Magda
Ocena:
Komentarz:
Super wykonanie, nie pierwszy i jie ostatni mój zakup u Panstwa! Polecam! :)

Dodano: 18-04-2021
Przez: Jarosław Ciećwierz
Ocena:
Komentarz:
Korzystam z firmy Netprint poraz drugi i jestem jak najbardziej zadowolony i w przyszłości jeśli zajdzie potrzeba skorzystam ponownie... Nie szukam innej drukarni ta jest szybka w realizacji projektu, poprawy, wydruku i wysyłki polecam w 100%

Dodano: 18-04-2021
Przez: Krzysztof Kuc
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki wyglądają bardzo ładnie. Są czytelne i przyciągają uwagę. Współpraca z firmą wzorowa. Bardzo dobry kontakt, fachowa porada, szybka realizacja i ekspresowa wysyłka. Druga opinia bo drugie zamówienie. Polecam wę firmę wszystkim którzy szukają usług poligraficznych.

Dodano: 18-04-2021
Przez: Krzysztof Kuc
Ocena:
Komentarz:
Wizytówki wyglądają bardzo ładnie. Są czytelne i przyciągają uwagę. Współpraca z firmą wzorowa. Bardzo dobry kontakt, fachowa porada, szybka realizacja i ekspresowa wysyłka. Polecam wę firmę wszystkim którzy szukają usług poligraficznych.

Dodano: 18-04-2021
Przez: Joanna Tonderska-Krysiak
Ocena:
Komentarz:
POLECAM!!!

Dodano: 18-04-2021
Przez: Iwona Kubiak
Ocena:
Komentarz:
Bardzo fajne wykonanie :) bardzo dobre jakościowo. Polecam bardzo serdecznie! Szybkie wykonanie i bardzo łatwa możliwość personalizacji! Ps. Bardzo fajny pomysł z obrazkiem na dnie pudełka :D

Dodano: 18-04-2021
Przez: Mag Bau
Ocena:
Komentarz:
Super !

Dodano: 16-04-2021
Przez: Paweł Świerczek
Ocena:
Komentarz:
Polecam. Wizytówki prezentują się lepiej niż sobie wyobrażałem.

Dodano: 16-04-2021
Przez: Aleksandra Jaworska
Ocena:
Komentarz:
Bardzo dobra szybka współpraca. Drukowałam z własnego projektu w pełni spełnia oczekiwania. Polecam!!!

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny