Uwaga
Informujemy, że pomimo sytuacji związanej z koronawirusem realizacja zamówień przebiega normalnie Czytaj więcej

Opinie - strona 6

Opinie
Dodano: 01-03-2020
Przez: Jerzy Standowicz
Ocena:
Komentarz:
Profesjonalna obsługa, daleko idąca pomoc w stosunku do klienta,bardzo miła obsługa,szybka realizacja zamówionego produktu.Sam produkt finalny najwyższa jakość.Bardzo polecam Tą Firmę.

Dodano: 01-03-2020
Przez: Wioleta Ż.
Ocena:
Komentarz:
Szybka realizacja zamówienia, sprzedawca GODNY POLECENIA. Na pewno jeszcze skorzystam.

Dodano: 28-02-2020
Przez: Kuba F
Ocena:
Komentarz:
Polecam. Szybka realizacja, trzeciego dnia roboczego już miałem zamówiony produkt u siebie - wysyłka kurierem. Towar bardzo wysokiej jakości.

Dodano: 28-02-2020
Przez: Maria
Ocena:
Komentarz:
Szybka obsługa, super wykonanie. Polecam.

Dodano: 27-02-2020
Przez: Aleksandra Kaszyńska
Ocena:
Komentarz:
Szybko, sprawnie w dobrej jakości. Wysyłka również ekspresowa. Polecam

Dodano: 27-02-2020
Przez: Anna Rejczakiewicz
Ocena:
Komentarz:
Super szybka obsługa,bardzo szybki czas realizacji zamówienia,jakość wykonania B.dobra.Polecam.

Dodano: 27-02-2020
Przez: Grazyna Kowalska
Ocena:
Komentarz:
Bardzo sprawna obsługa, doskonałe rozwiązania techniczne. Z pewnością skorzystam jeszcze.

Dodano: 27-02-2020
Przez: GRZEGoRZ
Ocena:
Komentarz:
szybka obsługa polecam.!

Dodano: 23-02-2020
Przez: Krzysztof Bukała
Ocena:
Komentarz:
Super obsługa sam wykonałem wizytówkę online ale przy sprawdzeniu zamówienia przez serwis została zaproponowana zmiana na bardziej wyraźniejszy projekt z kturego jestem bardzo zadowolony a jakoś tu nie ma co komentować po prostu pełen profesjonalizm. Polecam!

Dodano: 23-02-2020
Przez: Mariusz Maga
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja projektu i trafiona w samo sedno. Wysyłka również ekspresowa. Kiedyś wizytowki, teraz baner na pewno się na tym nie skończy Polecam

Dodaj opinie
Twój adres emial nie będzie widoczny