Opinie

OPINIE
Dodano: 28-06-2018
Przez: Paulina Przybylska
Ocena:
Komentarz:
Wykonanie takie jak zamówiłam, bardzo szybko, sprawnie i bez żadnych problemów. Ceny również bardzo przystępne. Polecam :)

Dodano: 27-06-2018
Przez: Anna Tramowska
Ocena:
Komentarz:
Bardzo porządna firma , super szybka dostawa ,wizytówki bardzo profesjonalnie wykonane. Polecam

Dodano: 26-06-2018
Przez: Krzysztof Skrok
Ocena:
Komentarz:
No Już Wiem kto od teraz będzie zaopatrywał mnie w ulotki i wizytówki. Porządna firma

Dodano: 23-06-2018
Przez: Przemysław Ciepły
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka, profesjonalna realizacja. Super kontakt z doradcą, pełna pomoc przy tworzeniu wizytówki, super jakość wydruku i bardzo szybka dostawa, elegancko zapakowane. Napewno skorzystam jeszcze nie raz i będę polecał innym

Dodano: 22-06-2018
Przez: Mariusz
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja i dostawa, wszystko zgodne z zamówieniem, dziękuję

Dodano: 22-06-2018
Przez: Agnieszka
Ocena:
Komentarz:
Bardzo szybka realizacja projektu i super jakość- wersja premium mat. Kolory też bardzo ładne, na pewno jeszcze skorzystam i będę polecać :)

Dodano: 22-06-2018
Przez: Piotr
Ocena:
Komentarz:
Realizacja ekspresowa. Wizytówki idealne :) Firma godna polecenia. Na pewno skorzystam w przyszłości z Waszej oferty.

Dodano: 21-06-2018
Przez: Olga
Ocena:
Komentarz:
Ekspresowa wysyłka, projekt gotowy ze strony, do tego w opcji standardowej, a wizytówki wyglądają rewelacyjnie! Jakość 10/10. Jeszcze do tego ceny bardzo konkurencyjne. Na pewno w przyszłości skorzystam z Waszej oferty.

Dodano: 21-06-2018
Przez: Joanna Zientkowska
Ocena:
Komentarz:
Tylko chwalić, zrobiłam projekt i zatwierdziła w niedzielę a w poniedziałek już były wysłane. Szok jakie tempo. Wizytowki dokładnie takie jak chciałam. Perfekcyjne wykonanie. SZYTE PASJĄ

Dodano: 20-06-2018
Przez: Katarzyna
Ocena:
Komentarz:
Szybko i sprawnie. wizytówki takie jak chciałam.

DODAJ OPINIE
Twój adres emial nie będzie widoczny